344213

Ülker Krispi Tırtıklı Kraker Baharatlı 20x48G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Pasifik Tüketim.Ürn.Sat.Tic.A.S./ Kisikli Mah.Ferah Cad. No:1 Üsküdar Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Krispi Tirtikli Kraker Baharatli 45 gr ile çitinizi çikarmaya baslayabilirsiniz. Krakeri klasik formu olan çubuk seklinden kurtaran ve farkli bir görsellige tasiyan bu ürün, içerik olarak da klasik çizgini disina çikiyor ve sade kraker algisini yikarak çesnili kraker lezzeti ile kraker severleri bulusturuyor. Çitirtili muhabbetin adi olan Krispi Tirtikli Kraker Baharatli hem görsel tasarimi hem de içerigi ile dikkat çekiyor. Krispi tirtikli krakerin acilinin yani sira baharatli ve peynirli soganli çesitleri bulunuyor.

Alerjen Bileşenler :
Süt, Gluten, So2. Eser Miktarda Susam Ve Soya Içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-41-K-000198

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 493,5/2065,9

Yağ (g) : 24,6

Doymuş Yağ (g) : 11,6

Karbonhidrat (g) : 60,1

Şekerler (g) : 7,4

Protein (g) : 7,4

Tuz (g) : 2,7

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Buğday Unu, Bitkisel Yağ (Palm), Nişasta, Mısır Unu, Taco Baharat Çeşnisi (%5) [Peyniraltı Suyu Tozu (Süt), Tuz, Maltodekstrin (Gluten), Şeker, Pirinç Unu, Soğan, Acı Biber, Asitlik Düzenleyiciler (Kalsiyum Fosfatlar, Sodyum Fosfatlar, Sitrik Asit), Hidrolize Soya Proteini, Bitkisel Yağlar (Hindistan Cevizi, Palm), Sarımsak, Çeşni (%1.2), Renklendirici (Paprika Ekstraktı), Aroma Vericiler], Mısır Patlağı (%4) [Mısır, Şeker, Buğday Nişastası, Hacim Arttırıcı (Kalsiyum Karbonat), Emülgatör (Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono Ve Digliseritleri)], Peyniraltı Suyu Tozu (Süt), Buğday İrmiği, Buğday Proteini, Tuz, Şeker, Malt Unu (Gluten), Kabartıcılar (Disodyum Difosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Amonyum Hidrojen Karbonat), Emülgatörler (Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono Ve Digliseritlerinin Mono Ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri, Sodyum Stearol-2 Laktilat), Malt Ekstraktı (Gluten), Renklendirici (Paprika Ekstraktı), Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit).