368240

Ülker Halley Bisküvi 7li Beyaz Çikolata 30G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
PASİFİK A.Ş.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Alleyin Vanilya Ve Çikolata Ile Birlikte Sundugu Enfes Kokusu, Yumusak Çikolata Kaplamasinin Altindaki Çitir Bisküvisi Her Yastan Insani Bastan Çikarmaya Yeter. Tek Basina Da Çok Lezzetli Ve Doyurucu Olan Ülker Halley Çay Ve Kahvenin Yanina Da Çok Yakisiyor. Çay Saatinizi Tatlandirir. Agizda Eriyen Biçimi Ve Tadiyla Ihtiyaciniz Oldugunda Her An Yaninizdadir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
KOKUDAN VE NEMDEN UZAKTA, 18-22 ◦C ‘DE SAKLAYINIZ.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-41-K-000198

Alerjen Bileşenler :
Eser Miktarda Susam Ve Sert Kabuklu Meyveler Içerebilir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 444

Yağ (g) : 19

Doymuş Yağ (g) : 10

Karbonhidrat (g) : 61

Şekerler (g) : 37

Protein (g) : 6,7

Tuz (g) : 0,67

Enerji ve Besin Öğeleri : BUĞDAY UNU, ŞEKER, İNVERT ŞEKER ŞURUBU, KAKAO YAĞI, BİTKİSEL YAĞ (PALM), TAM YAĞLI SÜTTOZU, PEYNİR ALTI SUYU TOZU, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU (%3), NEM VERİCİ (SORBİTOL), KAKAO KİTLESİ, KABARTICILAR (AMONYUM HİDROJEN KARBONAT, SODYUM HİDROJEN KARBONAT, DİSODYUM DİFOSFAT), SIĞIR JELATİNİ, TUZ, AROMA VERİCİLER, EMÜLGATÖRLER (POLİGLİSEROL POLİRİSİNOLEAT, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN MONO VE DİASETİL TARTARİK ASİT ESTERLERİ, SOYA LESİTİNİ), YAĞSIZ SÜTTOZU, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (SİTRİK ASİT), UN İŞLEM MADDESİ (SODYUM METABİSÜLFİT), FINDIK PÜRESİ, YUMURTA.

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
BUĞDAY UNU, ŞEKER, İNVERT ŞEKER ŞURUBU, KAKAO YAĞI, BİTKİSEL YAĞ (PALM), TAM YAĞLI SÜTTOZU, PEYNİR ALTI SUYU TOZU, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU (%3), NEM VERİCİ (SORBİTOL), KAKAO KİTLESİ, KABARTICILAR (AMONYUM HİDROJEN KARBONAT, SODYUM HİDROJEN KARBONAT, DİSODYUM DİFOSFAT), SIĞIR JELATİNİ, TUZ, AROMA VERİCİLER, EMÜLGATÖRLER (POLİGLİSEROL POLİRİSİNOLEAT, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN MONO VE DİASETİL TARTARİK ASİT ESTERLERİ, SOYA LESİTİNİ), YAĞSIZ SÜTTOZU, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (SİTRİK ASİT), UN İŞLEM MADDESİ (SODYUM METABİSÜLFİT), FINDIK PÜRESİ, YUMURTA.