307402

Ülker Dankek 8kek Çikolata&Muz 24x55G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Dankek 8 Kek Muz - Çikolata enfes bir atistirmaliktir. Bir yani muzlu, diger yani çikolatali muhtesem keki ve ortasindaki akiskan kremasi ile lezzetlidir. Yumusacik keki harika kremalarla birlestiren Dankek, kek severlere bol çesidiyle keyifli saatler vadediyor. Bu kek tatli kaçamaklariniz için birebir!Bisküvi paketini ilk açtiginiz anda, kapakli cam kavanozlara koyabilir, nem ve hava ile temas etmeden muhafaza edebilirsiniz. 

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 678/1980

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 29

Karbonhidrat (g) : 4

Şekerler (g) : 1

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, buğday unu, su, bitkisel yağlar (palm), glukoz şurubu, peyniraltı suyu tozu (süt), yumurta, invert şeker şurubu, nem verici (gliserol), yağı azaltılmış kakao tozu (%1), modifiye nişasta, tuz, kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), yağsız süttozu, aroma vericiler, muz tozu (%0,1)*, asitlik düzenleyici (sitrik asit), kıvam arttırıcı (guar gam), renklendirici (beta karoten). *%1 muza karşılık gelmektedir.