307403

Ülker Dankek 8kek Çikolata&Çilek 24x55G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Dankek 8 Kek Çilekli enfes bir atistirmaliktir. Bir yani çilekli, diger yani çikolatali muhtesem keki ve ortasindaki akiskan kremasi ile lezzetlidir. Yumusacik keki harika kremalarla birlestiren Dankek, kek severlere bol çesidiyle keyifli saatler vadediyor. Bu kek tatli kaçamaklariniz için birebir!Bisküvi paketini ilk açtiginiz anda, kapakli cam kavanozlara koyabilir, nem ve hava ile temas etmeden muhafaza edebilirsiniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 515/2015

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 17

Karbonhidrat (g) : 12

Şekerler (g) : 8

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, su, buğday unu, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği), glukoz şurubu, yumurta, peyniraltı suyu tozu (süt), nem verici (gliserol), invert şeker şurubu, yağı azaltılmış kakao tozu (%1), kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), tuz, modifiye nişasta, koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), yağsız süttozu, emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), aroma vericiler, stabilizör (pektin), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, trisodyum sitrat, kalsiyum klorür), kıvam arttırıcı (guar gam), kara havuç konsantresi, çilek tozu* (%0,02). *%0,08 çileğe karşılık gelmektedir.