233805

Ülker Çokonat Gofret 24x33G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Ülker Çokonat, Ülker tarafindan üretilmis lezzetli bir gofrettir. Sütlü çikolata ile kaplanmis üç kat gofret tabakasindan olusmaktadir. Üstünde bol findik kirintisi bulunmaktadir. Nat nat nat Çokonat slogani ile bilinen bu lezzetli gofreti kahve ve çay molalarinizda atistirabilir, sevdiklerinizle paylasarak lezzetini çogaltabilirsiniz.Paketi açilan gofretlerinizin yumusamamasi için hava almamasina özen göstermeniz gerekmektedir. Bunun için gofretlerinizi kapali kaplarda, serin ve nemsiz ortamlarda muhafaza etmeniz önem tasimaktadir.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-011995

Alerjen Bileşenler :
Süt, soya, fındık, buğday gluteni ve yumurta ürünleri içerir. Yer fıstığı içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
POLONYA
Doymuş Yağ (g) : 14.1

Yağ (g) : 33.1

Karbonhidrat (g) : 57.4

Şekerler (g) : 44.2

Protein (g) : 6.2

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Sütlü çikolata %52 ,şeker, kakao yağı, süttozu, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), aroma verici. Kakao kuru maddesi minimum %36], fındık %22, bitkisel yağ (palm), buğday unu, şeker, süttozu, emülgatör (soya lesitini), yumurta akı tozu, tuz, aroma vericiler, kabartıcılar (sodyum karbonatlar, amonyum karbonat). Eser miktarda yer fıstığı içerebilir.