354345

Ülker Cocostar Hindistancevizli Bar 24x25G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Pasifik Tüketim.Ürn.Sat.Tic.A.S./ Kisikli Mah.Ferah Cad. No:1 Üsküdar Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Cocostar Hindistan Cevizli Bar Alisilmis Çikolatali Atistirmaliklara, Hindistan Cevizi Dolgusu Ile Tropik Bir Esinti Getiriyor. Kiyilmis Hindistan Cevizi Ve Dolgusu Ile Özellikle Hindistan Cevizi Sevenlerin Vazgeçilmezi Oluyor. Ülker'In Nefis Sütlü Çikolatasi Ile Kaplanan Bar, Egzotik Meyveler Ile Çikolatanin Muazzam Uyumunun Güzel Bir Örnegidir. Cocostar Hindistan Cevizli Bar'In Içerigi Iki Katmandan Olusuyor. Içte Hindistan Cevizi Dolgusu Yer Alirken, Üstü Enfes Sütlü Çikolata Kaplamalidir.

Alerjen Bileşenler :
Sülfit,Süt,Soya.Eser Miktarda Sert Kabuklu Meyveler, Yer Fistigi, Yumurta Ürünü Ve Gluten Içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-011995

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 439/1835

Yağ (g) : 32

Doymuş Yağ (g) : 23

Karbonhidrat (g) : 52

Şekerler (g) : 26

Protein (g) : 1,9

Tuz (g) : 1

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Kıyılmış Hindistan Cevizi (Sülfit), Şeker, Glukoz Şurubu, Su, Bitkisel Yağlar (Palm, Palm Çekirdeği), Kakao Yağı, Tam Yağlı Süttozu, Kakao Kitlesi, Yağsız Süttozu, Nem Verici (Gliserol), Peyniraltı Suyu Tozu (Süt), Kakao Tozu, Emülgatörler (Amonyum Fosfatitler, Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono Ve Digliseritleri, Soya Lesitini, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma Vericiler, Tuz, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam). Eser Miktarda Sert Kabuklu Meyveler, Yer Fıstığı, Yumurta Ürünü Ve Gluten İçerebilir.