354330

Ülker Çikolatalı Gofret 36x36G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Pasifik Tüketim.Ürn.Sat.Tic.A.S./ Kisikli Mah.Ferah Cad. No:1 Üsküdar Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Ülker Çikolatali Gofret, Çitir Çitir Gofret Yapraklari, Benzersiz Kremasi Ve Nefis Çikolata Kaplamasi Ile Sevenlerinin Mutluluk Kaynagi. Hep Ayni Kalan Lezzeti Ile Tüketicisinin Her An Yaninda Olan Ülker Çikolatali Gofret, Sizlere Mutluluk Dolu Çitir Çitir Bir Lezzet Sunuyor. Enfes Ülker Çikolatasini Doyasiya Hissedeceginiz Bu Gofreti Istediginiz Her Yerde, Okulda, Evde, Is Yerinde Keyifle Yiyebileceksiniz. Ülker Çikolatali Gofret, Çay Ve Kahve Molalarina Da Tat Katar.

Alerjen Bileşenler :
Eser Miktarda Sert Kabuklu Meyveler Ve Yer Fistigi Içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-011995

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 400/1690

Yağ (g) : 31

Doymuş Yağ (g) : 3

Karbonhidrat (g) : 73

Şekerler (g) : 4

Protein (g) : 6,5

Tuz (g) : 2

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar (Palm, Tam Hidrojenize Palm, Palm Çekirdeği), Fındık Püresi (%10), Tam Yağlı Süttozu, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Nişasta, Peyniraltı Suyu Tozu (Süt), Emülgatörler (Amonyum Fosfatitler, Soya Lesitini, Poligliserol Polirisinoleat), Tuz, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Yağsız Süttozu, Yumurta Akı Tozu, Aroma Vericiler, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Disodyum Difosfat).