354369

Ülker Biskrem Bisküvi Extra Kakao 184G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Pasifik Tüketim.Ürn.Sat.Tic.A.S./ Kisikli Mah.Ferah Cad. No:1 Üsküdar Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Biskrem Extra Kakao Kremali Bisküvi, Kakaonun Yogun Olarak Kullanildigi Ekstra Kakaolu Bisküvisi Ve Ekstra Çikolata Dolgusu Ile Kakaolu Bisküvi Severlerin Dikkatini Çeker. Taze Çitir Kakaolu Bisküvi Içerisindeki Çikolata Sosu Ile Damaklara Hitap Eden Bir Lezzettir. Aileniz Ile Keyifli Çay Saatlerinde Tüketmeniz Için Ideal Bir Atistirmalik Olan Biskrem Extra Kakao Kremali Bisküvi, Aniden Gelen Özel Misafirleriniz Için De Pratik Olarak Sekilde Ikram Edebileceginiz Bir Üründür.

Alerjen Bileşenler :
Gluten,Findik,Yumurta,Süt,Soya Içerir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-41-K-000198

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 279/1897

Yağ (g) : 28

Doymuş Yağ (g) : 29

Karbonhidrat (g) : 16

Şekerler (g) : 45

Protein (g) : 3,8

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar (Palm, Ayçiçek), Yağı Azaltılmış Kakao Tozu (%7), Glukoz Şurubu, Fındık Püresi, Tuz, Yumurta, Tam Yağlı Süttozu, Aroma Vericiler, Emülgatörler (Soya Lesitini, Poligliserol Polirisinoleat), Kabartıcılar (Sodyum Hidrojen Karbonat, Disodyum Difosfat), Peyniraltı Suyu Tozu (Süt).