14251

Teremyağ Margarin Kase 500G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
14 °C'Nin Altında, Serin, Kuru, Kokusuz Ortamda Ve Güneş Işığından Koruyarak Saklayınız.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Tüm yiyeceklere enfes kokusuyla birlikte leziz bir tat kazandiran Teremyag kase margarin, pilav gibi çesitli yemeklerde kullanilabildigi gibi pasta ve hamur islerinde de kolay bir sekilde kullanilabiliyor. Trans yag bulundurmayan Teremyag kase margarin içerigindeki A ve D vitaminleriyle günlük vitamin gereksinimini karsilamaya yardimci oluyor. Ayrica üründe kolesterol da bulunmuyor. Böylece ürün bütün yiyeceklerin hazirlanmasinda kolaylikla kullanilabiliyor. Omega 3 ve Omega 6 yaglari içeren Teremyag kase margarin ayni zamanda büyük bir enerji kaynagi olarak da öne çikiyor.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Yağ (g) : 6.2

Karbonhidrat (g) : 56.7

Protein (g) : 19.2

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Bitkisel yağlar (değişen miktarlarda ayçiçek, pamuk, palm, kanola, keten tohumu), su, yağsız pastörize süt, emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, lesitinler (ayçiçek, soya)), tuz (en fazla %0,2), koruyucu (potasyum sorbat), asitlik düzenleyici (sitrik asit), vitaminler (a, d), renklendirici (beta karoten), aroma verici.