278202

Şölen Greta Kraker Zeytin&Kekik 4x30G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Sölen'in hazirladigi Greta Zeytin&Kekik 120 g, leziz ve saglikli bir atistirmalik kraker arayanlar için keyifle yenilebilecek bir seçenek sunuyor. Ister kahvaltida, ister ögün aralarinda veya çay saatlerinde degerlendirebileceginiz ürünü, gün içinde açliginizi bastirabilecek lezzetli bir atistirmalik seklinde de tercih edebilirsiniz. Ayrica seyahatlerde, tatillerde veya pikniklerde kolay tasinabilir ideal bir tat olarak da yaniniza alabilirsiniz. Klasik kraker tatlarinda farkli bir çesni arayanlara damak keyfi veren ürünü ikramlik olarak da sevdiklerinize ve konuklariniza sunabilirsiniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-27-K-007624

Alerjen Bileşenler :
Buğday gluteni ve süt ürünü içerir. Eser miktarda Antep fıstığı, badem, yer fıstığı, ceviz, soya lesitini, fındık, susam vb. tohum, yumurta ve/veya ürünleri içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 417/1757

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 4.8

Yağ (g) : 10.4

Karbonhidrat (g) : 68.1

Şekerler (g) : 3.7

Protein (g) : 11.1

Tuz (g) : 1.7

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Buğday Unu (Gluten İçerir), Bitkisel Yağ (Palm), Tuz, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Kabartıcılar (Sodyum Bikarbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), Yağsız Süt Tozu, Şeker, Aroma Verici, Zeytin Püresi (%0,6), Kekik (%0,3), Maydanoz, Maya, Zeytinyağı.