14301

Rama Krema 1L

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Serin ortamda, +2 ºC ile +15 ºC arasında saklayınız. Paket açıldıktan sonra 2 gün içerisinde tüketilmelidir. Paketin üzerindeki tarihten önce kullanılmalıdır.

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Upfield Turkey G.M.D.S.Tic .A.Ş.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Rama Krema hem sicak hem de soguk kullanimlar için uygundur. Asitli ve sicak uygulamalarda kesilme yapmaz ve çirpildiktan sonra seklini korur. Ambalaji açilip kapanabilen kapak oldugundan kullanimi kolay ve pratiktir. Çirpma isleminden önce 8 saat buzdolabinda sogutulmasi tavsiye edilir. 2.5 dakika çirpildigi takdirde hacmi de 2.5 katina çikar. Çorba, makarna, et-tavuk yemekleri ve tatlilarda kullanilabilir.

Alerjen Bileşenler :
Yayık Altı Suyu Tozu (%7) (süt ürünü) - Soya lesitini

İşletme Kayıt Numarası :
.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
ALMANYA
Enerji (kj/kcal) : 1271/304

Yağ (g) : 31

Doymuş Yağ (g) : 30

Karbonhidrat (g) : 4,3

Şekerler (g) : 3,6

Protein (g) : 2,4

Tuz (g) : 0,1

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 Ml için

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Su, tam hidrojenize bitkisel palm çekirdeği yağı (%18), bitkisel hindistan cevizi yağı (%12), palm yağı (<%1), yayık altı suyu tozu (%7) (süt ürünü), modifiye nişasta, emülgatörler (yağ asitlerinin sukroz esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini), kıvam arttırıcılar (guar gam, keçiboynuzu gamı).