370111

Por Çöz Lavabo Açıcı Granül 2li 50G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Levent Kimya San.Tic.A.S./ Organize Sanayi Bölgesi 1.Kisim 1.Cadde No: 12 07190, Dösemealti Antalya

Detaylı Ürün Bilgisi :
Ekstra Güçlü Formülü Sayesinde Her Türlü Lavabo Ve Giderinizi Kolayca Ve Zahmetsizce Açar.Banyo Ve Mutfak Lavabolari, Evye, Küvet, Bide, Tahliye Borulari Ve Giderlerindeki; Yag, Saç, Sabun Ve Benzeri Artiklar Yüzünden Olusan Tikanikliklarin Açilmasinda Etkilidir. Plastik Ve Pvc De Dâhil Olmak Üzere Her Türlü Maddeden Üretilmis Sihhi Tesisat Ve Tahliye Borularinda Güvenle Kullanabilirsiniz.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
PORÇÖZ GRANÜL LAVABO AÇICI'YI TIKALI ALANA UYGULAMADAN ÖNCE 2 LİTRE KAYNAR SU HAZIRLAYIN. KANALİZASYON VEYA BORUNUN İÇİNDE BİRİKMİŞ SU VARSA, FAZLA SUYU POMPA VE KUMAŞ YARDIMIYLA BOŞALTIN. BİR TORBA PORÇÖZ GRANÜL LAVABO AÇICIYI DİKKATLİCE TIKANAN DRENAJ AĞZINA DÖKÜN. ÖNCEDEN HAZIRLADIĞINIZ KAYNAR SUYUN TÜMÜNÜ HIZLI VE DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE DRENAJIN İÇİNE DÖKÜN. YAKLAŞIK 1-2 DAKİKA BEKLEDİKTEN SONRA MUSLUĞU AÇIN VE SOĞUK SUYUN DRENAJ BOYUNCA 2-3 DAKİKA AKMASINI SAĞLAYIN. TIKANMA YETERİ KADAR AÇILMAZSA, İŞLEMİ TEKRARLAYIN. DAHA BÜYÜK ÇAPLI BORULAR VE DRENAJLAR TIKALIYSA, KULLANMANIZ GEREKEN GRANÜL TORBA SAYISINI ARTIRABİLİRSİNİZ. TIKANMANIN SEBEBİ İNŞAAT MALZEMELERİ, DEMİR ARTIKLARI, VB. GİBİ İNATÇI VE SERT MALZEMELERDEN KAYNAKLANIYORSA VE PORÇÖZ GRANÜL LAVABO AÇICIYI BİRKAÇ KEZ KULLANMANIZA RAĞMEN TIKANMIŞ DRENAJ AÇILMAZSA, TESİSATÇINIZA DANIŞIN.

İşletme Kayıt Numarası :
.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE