265411

Pınar Açbitir Hindi Sosis 180G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Buzdolabında 0°C/+4°C'de muhafaza ediniz.Güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Pinar Aç Bitir Kokteyl Hindi Sosis, hijyenik kosullarda üretilmistir. Pratik Aç Bitir kokteyl hindi sosis ile pizzalar, salçali sosisler ve sandviçler hazirlayarak afiyetle yiyebilirsiniz. Unutmayin; gida ürünlerinin dogrudan günes isigi altinda kalmasi, özelliklerinin kaybolmasina ve bozulmasina neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az isikli ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalaji açilmamis ürünler raf ömürleri süresince tazeligini koruyabilirler. Ambalaji açilmis ürünleri ise buzdolabinda 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Karbonhidrat (g) : 65,5

Şekerler (g) : 12,1

Tuz (g) : 0,01

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Hindi eti,ayçiçek yağı,dana yağı, su,süt proteini, soya proteini, patates nişastası, tuz, salça, buğday lifi, baharat karışımı, kıvam arttırıcı (guar gam), sarımsak, koruyucu madde (sodyum laktat, sodyum nitrit), aroma vericiler.