188132

Nestlé Tam Tahıl Ve Pirinç Gevreği 420g Kırmızı Meyveli 400G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Kuru ve serin yerde saklayınız.

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S./ Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:255 A Blok 34398 Maslak Istanbul

İşletme Kayıt Numarası :
TR-16-K-000243

Detaylı Ürün Bilgisi :
• Güne Tam Tahilli Kirmizi Meyveli NESFIT® ile besleyici bir basla! • Yulafli • Tam Bugdayli ve Pirinçli Gevrek • Kirmizi Meyveli • Pratik ve lezzetli bir kahvalti için hemen sepete ekle! Güne besleyici bir baslangiç için gereken yeterli ve dengeli kahvaltinin bir parçasi NESTLE® NESFIT®, kahvaltilari daha da lezzetli hale getiriyor. Mevsim meyveleri ekleyerek kahvaltinizi daha da renklendirebilirsiniz.

Alerjen Bileşenler :
Badem, süt ve soya içerebilir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 374/1581

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 1,2

Yağ (g) : 2,8

Karbonhidrat (g) : 74

Şekerler (g) : 16

Protein (g) : 9

Tuz (g) : 1,04

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Tam buğday (%49,9), pirinç (%26,4), şeker, kırmızı meyveli tahıl topları [tahıllar ((tam yulaf (%1,9), buğday unu (%1,8), tam buğday unu (%0,4), pirinç unu (%0,2)), şeker, glukoz şurubu, bitkisel yağlar (palm, kolza), dondurularak kurutulmuş kırmızı meyveler (%1,5) (ahududu parçacıkları, vişne parçacıkları, ahududu tozu), tapyoka nişastası, mısır nişastası, invert şeker şurubu, arpa maltı ekstresi, renklendirici (antosiyaninler), tuz, aroma verici, asitlik düzenleyici (sitrik asit), kabartıcılar (sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat)], tam yulaf gevreği (%6), arpa maltı ekstresi, dondurularak kurutulmuş çilek (%1,5), tuz, doğal aroma verici, asitlik düzenleyici (sodyum fosfatlar), bal (%0,1), antioksidanlar (tokoferolce zengin ekstrakt, alfa-tokoferol).