103476

Nestlé Tam Tahıl Ve Pirinç Gevreği Çikolatalı 400G

İşletme Kayıt Numarası :
TR-16-K-000243

Alerjen Bileşenler :
Badem içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Kuru ve serin yerde saklayınız.

Detaylı Ürün Bilgisi :
• Güne Tam Tahilli Çikolatali NESFIT® ile besleyici bir basla! • Yulafli • Tam Bugdayli ve Pirinçli Gevrek • Çikolatali • Pratik ve lezzetli bir kahvalti için hemen sepete ekle! Güne besleyici bir baslangiç için gereken yeterli ve dengeli kahvaltinin bir parçasi NESTLE® NESFIT®, kahvaltilari daha da lezzetli hale getiriyor. Mevsim meyveleri ekleyerek kahvaltinizi daha da renklendirebilirsiniz. NESTLE® NESFIT® Sade, Karisik Meyveli, Balli Bademli, Kirmizi Meyveli ve Çikolatali çesitleri ile pratik ve tüketimi kolay bir kahvalti seçenegi sunuyor.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 393/1660

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 3,5

Yağ (g) : 6,4

Karbonhidrat (g) : 72

Şekerler (g) : 19

Protein (g) : 8,7

Tuz (g) : 0,96

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Tam buğday (%47,2), pirinç (%25,9), sütlü çikolata (%11,3) [şeker, kakao yağı, tam yağlı süttozu, kakao kitlesi, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), emülgatör (soya lesitini), doğal aroma verici (vanilya)], şeker, tam yulaf gevreği (%5,8), bitter çikolata (%2,8) [kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör (soya lesitini), doğal aroma verici (vanilya)], arpa maltı ekstresi, tuz, parlatıcılar (gam arabik, polidekstroz), asitlik düzenleyici (sodyum fosfatlar), bal (%0,2), arpa ekstresi, kısmen invert kahverengi şeker şurubu, glukoz şurubu, antioksidanlar (tokoferolce zengin ekstrakt, alfa-tokoferol), melas.