368118

Nestlé Kitkat Chunky Bar Duo 12x38G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
NESTLÉ TÜRKİYE GIDA SANAYİ A.Ş. (BÜYÜKDERE CAD. NUROL PLAZA A BLOK. NO: 255 KAT:6 MASLAK – İSTANBUL /TÜRKİYE).

Detaylı Ürün Bilgisi :
Çikolataseverlerin Favori Lezzetlerden Bir Tanesi Olan Nestle Kitkat, Benzersiz Çitir Gofreti Ve Leziz Çikolatasiyla Konuklariniza Özel Hissettirir. Kendine Özgü Çitir Kivami Ile Yiyenleri Kendine Hayran Birakan Nestle Kitkat Chunky 38 G, Dengeli Seker Ve Çikolata Oraniyla Konuklariniza Essiz Bir Deneyim Yasatir. Sik Ambalaji Ve Rahatça Bölmeyi Saglayan Çizgileriyle De Çikolataseverlerden Tam Not Alan Ürün, Paketi Açilmadiginda Tazeligini Ve Lezzetini Uzun Süre Korur.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
16-220C’ DE MUHAFAZA EDİNİZ.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-16-K-000243.

Alerjen Bileşenler :
Findik, antep fistigi, badem vb. çesitleri içerebilir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 2213 / 529

Yağ (g) : 29

Doymuş Yağ (g) : 17

Karbonhidrat (g) : 61

Şekerler (g) : 54

Protein (g) : 5,9

Tuz (g) : 0,23

Enerji ve Besin Öğeleri : 100G

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
SÜTLÜ ÇİKOLATA (%37) [ŞEKER, KAKAO KİTLESİ, KAKAO YAĞI, YAĞSIZ SÜTTOZU, PEYNİRALTI SUYU TOZU (SÜT ÜRÜNÜ), SÜT YAĞI, BİTKİSEL YAĞ (PALM), EMÜLGATÖRLER (AYÇİÇEK LESİTİNİ, POLİGLİSEROL POLİRİSİNOLEAT), AROMA VERİCİ], BEYAZ ÇİKOLATA (%33) [ŞEKER, KAKAO YAĞI, TAM YAĞLI SÜTTOZU, PEYNİRALTI SUYU TOZU (SÜT ÜRÜNÜ), YAĞSIZ SÜTTOZU, BİTKİSEL YAĞ (PALM), EMÜLGATÖRLER (AYÇİÇEK LESİTİNİ, POLİGLİSEROL POLİRİSİNOLEAT), DOĞAL AROMA VERİCİ], ŞEKER, BUĞDAY UNU, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ (PALM), YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU, PEYNİRALTI SUYU TOZU (SÜT ÜRÜNÜ), MISIR NİŞASTASI, TUZ, AYÇİÇEK YAĞI, EMÜLGATÖR (AYÇİÇEK LESİTİNİ), KABARTICI (SODYUM BİKARBONAT), AROMA VERİCİLER.