159450

Nestlé 3ın1 Kahve Fındıklı 48x17G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Yumusak içimli bir kahve deneyimi için kafeye gitmene gerek yok! Yenilikçi ürünlerin yaraticisi NESCAFÉ, kahvesini yumusak içimli tercih edenlere de pek çok alternatif sunuyor. Sadece dakikalar içinde hazirlayabilecegin bol sütlü bol köpüklü alternatiflerimiz molalarina keyif katacak.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-16-K-000243

Alerjen Bileşenler :
Buğday (gluten) içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Kuru ve serin yerde saklayınız.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 359/1479

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 18

Karbonhidrat (g) : 8

Şekerler (g) : 1

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, kahve beyazlatıcısı (%28) [glukoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdeği), asitlik düzenleyici (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat, trisodyum sitrat, pentasodyum trifosfat), süt proteini, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), aroma vericiler (krema ve süt), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit)], çözünebilir kahve, tuz, fındık aroma vericisi.