157814

Nestlé 3ın1 Kahve Extra 48x17G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Kahvesi bol, tadi kararinda: NESCAFÉ 3ü1 Arada Extra. NESCAFÉ 3ü1 Arada Original’e göre en az %20 daha fazla kahvesi ile bol kahve tadini tercih edenlere. Türkiye’nin en sevilen kahvesi ve hazir karisim kahve kategorisinin ilki NESCAFÉ 3ü1 Arada, kahveseverlere kokusu, kivami ve tadiyla ilk yudumdan son yuduma kadar mükemmel bir kahve deneyimi sunar. Devrim niteligindeki teknolojimiz sayesinde özenle seçilmis kahve çekirdeklerimiz hiç olmadigi kadar incecik ögütülür, Coffe-Mate ile harmanlanir ve her yudumuyla kahve keyfinize keyif katar.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-16-K-000243

Alerjen Bileşenler :
Buğday (gluten) içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Kuru ve serin yerde saklayınız.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 455/1897

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 29

Karbonhidrat (g) : 16

Şekerler (g) : 45

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, kahve beyazlatıcısı (%30) [glukoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdeği), öğütülmüş kahve (%3), asitlik düzenleyiciler (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat, trisodyum sitrat), süt proteini, topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), tuz, aroma vericiler], çözünebilir kahve (%10,5), kıvam arttırıcı (akasya gamı)