5929

Nesquik Aromalı Süt Kakao 27x180ML

Detaylı Ürün Bilgisi :
• Nesquik Kakaolu Süt, içime hazir haliyle çocugunuzun her yerde yaninda! • Içerigindeki ekstra vitamin ve minerallerle anneleri, muhtesem çikolata tadiyla çocuklari mutlu ediyor! • Saglikli kahvaltinizin ve dengeli beslenmenizin bir parçasi olarak Nesquik®'in tadini çikarabilirsiniz. • Nesquik Sütü Sevdirir! Tüketim Önerisi: Nesquik Kakaolu Süt içime hazirdir. Içmeden önce çalkalayarak paketin üzerindeki pipetle tüketebilirsiniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-16-K-000243

Alerjen Bileşenler :
Pastörize içme sütü, En az %1,2 süt yağı içerir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Son tüketim tarihi ve parti no kutu üzerindedir. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Ambalaj açılmamak kaydıyla oda sıcaklığında son tüketim tarihine kadar saklanabilir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve tercihen iki gün içinde tüketilmelidir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 66/279

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 0.8

Yağ (g) : 1.2

Karbonhidrat (g) : 11

Şekerler (g) : 10

Protein (g) : 3

Tuz (g) : 0.15

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Pastörize içme sütü, şeker, yağı azaltılmış kakao tozu (%1,1), kıvam arttırıcı (jellan gam, karragenan), vitaminler [vitamin D, tiamin(B1)], tuz, mineraller (demir fosfat, çinko sülfat), doğal aroma verici (vanilin), tarçın.