95622

Milka Çikolata Çilek&Yoğurt 100G

Alerjen Bileşenler :
Süt Ve Süt Ürünleri, Soya Lesitini, Fındık İçerir. Buğday Ve Diğer Sert Kabuklu Yemişler İçerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Milka Çilekli Yogurtlu Tablet Çikolata, kalpleri yumusatan Milka çikolatasinin içine dolmus yogurt ve çilek ile enfes bir çikolatadir. Her bir dilimi damaginizda hos bir tat birakacak, meyveli sürprizleri bulunan bu çikolatayi seveceksiniz. Farkli tatlari bir araya getirdigi özgün çesitleriyle çikolata severlere onlarca seçenek sunan Milka, yogurtlu ve çilekli çikolatasi ile de basinizi döndürecek. Kare formu ve açilir kapanir ambalaji sayesinde kullanimi ve saklanmasi da oldukça kolaydir. Istediginiz kadarini yiyebilir, yemediginizi tipki hiç açilmamis gibi saklayabilirsiniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
BULGARISTAN
Tuz (g) : 0.4

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, Kakao Tozu, Yağsız Süttozu, Kakao Kitlesi, Peyniraltı Suyu Tozu, Süt Yağı, Fındık Ezmesi,Emülgatörler /Soya Lesitini, Poligliserol Polirisinoleat)), Aroma Verici, Bitkisel Yağ, Şeker, Peyniraltı Suyu Tozu, Yoğurt Tozu, Dekstroz, Aroma Vericiler, Emülgatörler (Soya Lesitini, Ayçiçeği Lesitini), Maltodekstrin, Çilek, Asitlik Düzenleyici