359695

Metro Professıonal Desenli Fermuarlı Poşet 10 Adet Büyük Boy

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Metro Grosmarket Bakirköy Alisveris Hizmetleri Ticaret Limited Sirketi / 15 Temmuz Mah. Koçman Cad. No: 52 Bagcilar / Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Seffaftir ve poset üzerinde beyaz desenler vardir. Yikanip tekrar kullanima uygundur. Agiz kisminda fermuar mevcuttur. Fermuar sistemi defalarca açip kapamaya uygundur. Gida ile temas edebilen malzemeden yapilmistir. Dondurucu kullanimina uygundur. Permanent kalem ile poset üzerine yazi yazabilirsiniz. Yazi yazildiktan sonra ortalama 4-5 saniye yazinin kurumasinin beklenmesi gerekmektedir. Su ile ani temasinda yazilar silinmemektedir. Su ile temasini uzun tutarak yazilari silebilirsiniz.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
-BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLARDAN UZAK TUTUNUZ. -FIRIN VE MİKRODALGA FIRINDA KULLANMAYINIZ. -GIDA İLE TEMASA UYGUNDUR. -DELİCİ, YANICI VE KİMYASAL ATIKLARI POŞETE KOYMAYINIZ.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-06-K-027887

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE