322027

Metro Chef Ton Balığı 2li Zeytinyağlı 160G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Oda Sıcaklığında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir.Açıldıktan sonra üzerine yağ eklenerek, ağzı kapalı şekilde 0-4 Derecede saklanmalı ve 2 gün içinde tüketilmelidir.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Sizma Zeytinyagli Metro Chef Ton Baligi,Yellowfin balik türünden üretilmistir. Iri parçali ve açik renkli yapisiyla, diger tonbaliklarina göre daha lezzetlidir. MetroChef Zeytinyagli Ton Balik projemiz ile sürdürülebilir balikçiligi destekliyor ve yunuslarimiza sahip çikiyoruz. Ögle, aksam ve ara ögünlerinizizenginlestirmek için tercih edebilir vemakarna, salata, sandviç, wrap yapiminda kullanabilirsiniz. Sefin Yorumu: Lezzet, kivam ve görünüm açisindanoldukça basarili. Parça büyüklügü ideal.Ayrica Sizma Zeytinyag kullanimi ile lezzeti zenginlestirilmistir.

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Metro Grosmarket Bakirköy Alisveris Hizmetleri Ticaret Limited Sirketi / 15 Temmuz Mah. Koçman Cad. No: 52 Bagcilar / Istanbul

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 212/887

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 1.9

Yağ (g) : 12.4

Karbonhidrat (g) : 0.1

Şekerler (g) : 0

Protein (g) : 23.5

Tuz (g) : 1.7

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Ton Balığı, Bitkisel Yağ(Zeytinyağı),Su,Tuz