353440

Metro Chef Acuka 300G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Metro Grosmarket Bakirköy Alisveris Hizmetleri Ticaret Limited Sirketi / 15 Temmuz Mah. Koçman Cad. No: 52 Bagcilar / Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Salça, ceviz, baharat ve nar eksisinin karisimi ile hazirlanmistir.Genellikle kahvaltilarda kullanilsa da meze olarak da kullanilir. El degmeden hazirlanmistir ve koruyucu atmosferde ambalajlanmistir.Tüketime hazirdir.Izgara, kebap ve et yemeklerinin yaninda iyi bir eslikçidir.Sabah kahvaltilarinda da tüketilebilir.

Alerjen Bileşenler :
Soya ve ceviz içerir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Ambalaj Açılmadan Önce Ve Açıldıktan Sonra +4°C’ De Muhafaza Edilmelidir Ürün Ambalajı Açıldıktan Sonra 4 Gün İçinde Tüketilmelidir.

İşletme Kayıt Numarası :
34-K-183699

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 868/2151

Yağ (g) : 23

Doymuş Yağ (g) : 0

Karbonhidrat (g) : 0

Şekerler (g) : 0

Protein (g) : 5,6

Tuz (g) : 1

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Yemeklik Acı Biber Sosu (%37)(Kırmızı Acı Biber, Tuz, Modifiye Mısır Nişastası, Bitkisel Sıvı Yağ, Karabiber, Kekik, Asitlik Düzenleyici(Sitrik Asit, Askorbik Asit), Kıvam Artırıcı (Ksantangam), Emülsifiye Edici (Soya Lesitini), Koruyucu (Potasyum Sorbat, Sodyum Benzoat), %60Dan Az Yağ İçeren Emülsifiye Edilmiş Soslar.), Domates Salçası(%34), Baharat Karışımı(%7),Ayçiçek Yağı(%15),Ceviz(%7)