13783

Knorr Patates Püresi 60G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Knorr Patates Püresi 60 gr. hiçbir koruyucu madde içermez. Knorr patates püresi harci ile pratik bir sekilde 5 dakikada patates püresi hazirlayabilirsiniz. 2 kisilik patates püresini hazirlamak için; 1 paket Knorr Patates Püresi'nin üzerine, 250 ml. sicak su, 125 ml. süt, 1 çay kasigi tuz ve 1 tatli kasigi yag ilave etmeniz yeterlidir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Serin ve kuru ortamda muhafaza edilmelidir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 360/1500

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 0

Karbonhidrat (g) : 76

Şekerler (g) : 0

Protein (g) : 8

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Kurutulmuş patates (99%), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), stabilizör (disodyum difosfat), antioksidanlar (askorbil palmitat, sodyum metabisülfit), baharat ekstraktı, aroma verici. Sülfit içerir. İz miktarda buğday, yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, çam fıstığı, antep fıstığı, fındık, badem, kereviz ve susam içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.