363147

Kent Tipitip Şeker 27G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Kent Gida Maddeleri Sanayi Ve Ticaret A. S./ Cumhuriyet Mah. 2253. Sok. No:11 41400 Gebze Kocaeli

Detaylı Ürün Bilgisi :
Tipitip sakiz, karikatürleri ile meshur olan, 1970'li yillardan günümüze gelen bir lezzet. Tadi ve kokusu simdiki yetiskinler için çocukluk yillarina bir yolculuk anlami tasir. Çocuklar için hem Tipitip karakteri hem de sekerli sakizin lezzeti dayanilmaz bir keyiftir. Sakiz çignerken kahkahalarla güleceginiz ilginç karikatürleri ile maceralarini sakiz paketi içerisinde görebilirsiniz. Tipitip sakiz aromasi sayesinde agzinizda hos bir tat birakir. 

Alerjen Bileşenler :
-

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
0

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 0

Enerji (kj/kcal) : 0

Yağ (g) : 0

Doymuş Yağ (g) : 0

Karbonhidrat (g) : 0

Şekerler (g) : 0

Protein (g) : 0

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Tatlandırıcılar (sorbitol, ksilitol, maltitol, maltitol şurubu, aspartam, sükraloz, asesülfam K) sakız mayası, nem verici (gliserol), aroma vericiler, emülgatörlerayçiçeği lestini, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), renklendiriciler (paprika ekstratı, beta - karoten), antioksidan BHT fenilalalin kaynağı içeir.