353177

Kahve Dünyası Mini Gofrik Fıstıklı 125G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Detay Gida San. Ve Tic. A.S. / Ömer Avni Mah. Meclisi Mebusan Cad. Inebolu Sokak Ekemen Han No:1 Kat:4 Kabatas Beyoglu Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Bu kesinlikle bir gofret degil, boz fistik ve bol antep fistik ezmesi ve parçalariyla benzersiz bir tat. Tatli atistirmalik olarak tüketilebeceginiz Gofrik, 23% Fistik oranina sahiptir. Dilediginiz vakitte tüketebilirsiniz.

Alerjen Bileşenler :
Eser miktarda soya ürünü, fındık, yer fıstığı, badem ve yumurta içerebilir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-080193

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 540/2257

Yağ (g) : 32

Doymuş Yağ (g) : 14

Karbonhidrat (g) : 52

Şekerler (g) : 35

Protein (g) : 10,5

Tuz (g) : 0,4

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Sütlü Çikolata (%46) [Şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao kitlesi, yağsız süt tozu, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilin),Toplam kakao kuru maddesi en az %34], Antep Fıstığı Ezmesi (%38) [Antep Fıstığı Püresi (%40), şeker, maltodekstrin, yağsız süt tozu, bitkisel yağ (hidrojenize hindistancevizi yağı), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), emülgatör (ayçiçek lesitini), tuz, gofret Yaprağı [Buğday unu (gluten içerir), bitkisel yağ (ayçiçek), emülgatör (ayçiçek lesitini), tuz, kakao tozu, kabartıcılar (sodyum bikarbonat)], Antep fıstığı parçası (%8).