261210

Kaanlar Tazelen Proteinli İçecek Çilekli 300ML

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Buzdolabı sıcaklığında( 4-6 °C arasında) saklanmalıdır. son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-59-0023

Alerjen Bileşenler :
Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil) içerir.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Tazelen Çilekli Protein Içecegi, %100 Whey Protein Içermektedir. Yani Proteini Arttirilmis Bir Süt Ürünü Degildir. 300 ml'lik sisede 30g %100 Whey Protein Olarak Adlandirilan Peynir Alti Suyu Proteini protein bulunmaktadir. Herhangi bir yüksek isil islem kullanilmadan, proteinlerin yapisi bozulmayacak sekilde, pastörize olarak üretilmistir. laktozsuzdur. ekstra bir seker ilavesi yoktur. vücut tarafindan hizli emilir ve tokluk hissi yaratir. Whey Protein, Spor Sonrasi Veya Hastalik Ve Baska Sebeplerden Dolayi Olusabilecek Kas Yipranmalarinin Hizla Onarimini Saglayan Bir Proteindir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 60/253

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 0.6

Yağ (g) : 1

Karbonhidrat (g) : 2.7

Şekerler (g) : 2.7

Protein (g) : 10

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Peynir altı suyu, çilek sosu (%2,1) (pancar suyu konsantresi, çilek suyu konsantresi, su, koruyucu), tatlandırıcı (steviol glikozitler), koruyucu (E202), laktaz enzimi, vitamin karışımı (A, D3 ve E vitamini karışımı)