257052

Hipp Organik Kavanoz Mama Elma&Havuç 125G

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-046980

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Bebeğiniz ek gıdalara başlarken 4-6 çay kaşığı ürün ile başlayıp yavaş yavaş miktarı arttırınız. Bundan sonra öğün olarak, ögün arasında ya da ek gıdasına ilave olarak kullanabilirsiniz. Eğer kavanozun tamamını kullanmayacaksanız, kullanacağınız kadarını ayırıp kalan kısmın kapağını sıkıca kapatarak buzdolabında saklayınız ve 3 gün içerisinde tüketiniz. Kavanozu kırılma tehlikesinden korumak için yalnızca plastik kaşık kullanınız. Eğer bebeğinizin bu ürün içeriğindeki herhangi bir bileşene alerjisi varsa lütfen kullanmayınız.

Detaylı Ürün Bilgisi :
HiPP için seçilen meyveler siki kalite kontrollerden geçmektedir. Meyve, bebegin beslenmesi için vazgeçilmez vitamin, mineral ve eser element kaynagidir. HiPP Meyveleri, bebeginizin bagisikligini güçlendirmeye yardimci olan C Vitamini açisindan zengindir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
ALMANYA
Enerji (kj/kcal) : 38/161

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 0

Yağ (g) : 0.1

Karbonhidrat (g) : 7.4

Şekerler (g) : 6.9

Protein (g) : 0.6

Tuz (g) : 0.08

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
%65 havuç*, %34,975 elma*, C vitamini (L-askorbikasit). *organik üretimden