257053

Hipp Organik Kaşık Maması Pirinçli 200G

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-046980

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
İçme suyunu kaynatın ve yaklaşık 50 °C ye soğutun. Kullandığını z HİPP süt formülünden yaklaşık 200 ml hazırlayın. 3-4 yemek kaşığı (20 g) HİPP Organik Pirinçli Tahıl Bazlı Ek Gıdayı derince bir kaba koyun. Hazırlamış olduğunuz süt formülünü kaba ekleyin ve toz gıda tamamen çözününceye kadar yavaşça k arıştırın . Kıvama gelmesi için yaklaşık 1 dakika bekle yin. Bebeğinizi beslemeden önce sıcaklığı mutlaka kotrol edin .

Detaylı Ürün Bilgisi :
Hipp Organik Kasik Mamasi, ilave seker içermeyen yapisiyla ebeveynlerin çocuklari için tercih ettigi kaliteli alternatifler arasinda bulunur. Anne sütü ile hazirlanmasi tavsiye edilen ürün, imkanlar dahilinde bebek devam sütü ile hazirlanmaya da uygundur. Süte alerjisi olan bebekler düsünülerek imal edilen ürün, su ile hazirlamaya elverislidir. Yüksek besleyici degerleri ile ön plana çikan Hipp Organik Kasik Mamasi, 6. ay sonuna kadar kullanima uygundur. Yüksek B1 vitamini içeren ürün, ek gida oldugundan bir doktora danisilarak kullanilmasi tavsiye edilir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
HIRVATISTAN
Enerji (kj/kcal) : 379/1608

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 0.1

Yağ (g) : 0.7

Karbonhidrat (g) : 85.1

Şekerler (g) : 0.3

Protein (g) : 7.3

Tuz (g) : <0,05

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
100 g toz için: %99,99 pirin ç unu*, B 1 vitamini (Tiamin mononitrat). *organik tarım metoduyla üretilmiştir