257067

Hipp Organik Kaşık Maması 5 Tahıllı 200G

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-046980

Alerjen Bileşenler :
Buğday,yulaf,çavdar içerir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
200 ml içme suyunu kaynatın ve yaklaşık 50 °C ye soğutun. HİPP 2 Organik Combiotic Devam Sütü’nden 4 ölçek (18,8 g) ekleyerek süt formülünü hazırlayın. 3-4 yemek kaşığı (22 g) HİPP Organik 5 Tahıllı Tahıl Bazlı Ek Gıdayı derince bir kaba koyun. Hazırlamış olduğunuz süt formülünü kaba ekleyin ve toz gıda tamamen çözününceye kadar yavaşça karıştırın. Kıvama gelmesi için yaklaşık 1 dakika bekleyin. Bebeğinizi beslemeden önce sıcaklığı mutlaka kontrol edin.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Hipp Organik 5 Tahilli Kasik Mamasi, ilave seker içermeyen yapisiyla ebeveynlerin çocuklari için tercih ettigi kaliteli alternatifler arasinda bulunur. Anne sütü ile hazirlanmasi tavsiye edilen ürün, imkanlar dahilinde bebek devam sütü ile hazirlanmaya da uygundur. Süte alerjisi olan bebekler düsünülerek imal edilen ürün, su ile hazirlamaya elverislidir. Hipp Organik 5 Tahilli Kasik Mamasi dogal içerikli oldugundan, GDO içermez ve bebekler tarafindan güvenle tüketilir. Yüksek besleyici degerleri ile ön plana çikan Hipp Organik 5 Tahilli Kasik Mamasi, 6. ay sonuna kadar kullanima uygundur.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
HIRVATISTAN
Enerji (kj/kcal) : 381/1609

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 0.6

Yağ (g) : 3.9

Karbonhidrat (g) : 69.7

Şekerler (g) : 1.8

Protein (g) : 12.1

Tuz (g) : <0,05

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
%35 tam tahıllı yulaf unu*, %19,99 buğday irmiği*, %18 tam tahıllı buğday unu*, %13 tam tahıllı arpa unu*, %7 tam tahıllı kabuklu buğday unu*, %7 tam tahıllı çavdar unu*, B 1 vitamini (tiamin mononitrat). *organik tarım metoduyla üretilmiştir