345236

Eti Süt Burger Çilekli 35G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Eti Gida Sanayi Ve Ticaret A.S./ Eskisehir Karayolu 3. Km Bozüyük Bilecik

Detaylı Ürün Bilgisi :
Eti Süt Burger Çilekli, hem çok lezzetli hem de çok doyurucu bir üründür. Bol sütlü iki dilim kekle çok hafif ama çok doyurucu bir lezzet yasayabilirsiniz. Daha çok çocuklar için gelistirilmis bir ürün olmasina karsin yetiskinlerin de severek tükettigi bir lezzete sahiptir.

Alerjen Bileşenler :
-

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
....

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 333/1403

Yağ (g) : 11.1

Doymuş Yağ (g) : 0

Karbonhidrat (g) : 52.6

Şekerler (g) : 21.1

Protein (g) : 5.3

Tuz (g) : 0.2

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Kek %63 [Şeker, Buğday Unu (Gluten içerir), Yumurta, Yağsız Pastörize Süt %16,2, Bitkisel Yağ (Fındık, Ayçiçek), Buğday Nişastası, Bal %1,5, Kabartıcılar (Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), Aroma Verici], Sütlü Çilekli Krema %37 [Bitkisel Yağ (Hindistan Cevizi, Palm), Şeker, Dekstroz, Yağsız Süt Tozu %11,5, Yağsız Pastörize Süt %7,2, Nem Verici (Gliserol), Patates Nişastası, Çilek Parçacığı %1,1, Kıvam Arttırıcı (Sodyum Aljinat), Doğal Çilek Aroma Vericisi, Tuz, Aroma Verici].