343589

Eti Petito Çıtır Toplu Çikolata 15x16G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Eti Petito Sütlü Çikolata 18 gr., minikler ve büyükler için çok lezzetli bir sütlü çikolatadir. Eti Petito Ayicik çikolatasi minikleri yepyeni oyunlara davet ediyor. Üzerindeki beyaz çikolata ve bitter çikolatadan yapilma sevimli ayicik desenleri, dayanilmaz lezzetteki sütlü çikolatasiyla, tadi kadar görüntüsü ile de gönülleri fethediyor. Çocuklariniza uyan küçük boyutu sayesinde kolay tasiniyor. Beslenme çantalarina, ceplere sigar. Eti Petito çikolataniz, uygun kosullarda saklandigi sürece son kullanma tarihine kadar lezzetini ve tazeligini korur. 

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 455/1897

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 29

Karbonhidrat (g) : 16

Şekerler (g) : 45

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Bol Sütlü Çikolata %70,9 [Şeker, Süt Tozu, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi En Az %32, Süt Kuru Maddesi En Az %27'dir.], Beyaz Çikolata %12,5 [Şeker, Kakao Yağı, Süt Tozu, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi En Az %30, Süt Kuru Maddesi En Az %29'dur.], Mısır ve Buğday Gevreği %9,7 (Gluten içerir), Bitter Çikolata %6,9 [Kakao Kitlesi, Şeker, Kakao Yağı, Kakao, Tereyağı (Süt Ürünü), Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Aroma Verici (Vanilin).