365123

Eti Canga Çikolata 24x45G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. / HOSNUDİYE MAH. K.M.PEHLİVAN CAD. NO:11 ESKİŞEHİR

Detaylı Ürün Bilgisi :
Eti Canga; Nefis Sütlü Çikolatası, Büyük Yer Fıstığı Parçacıkları Ve Özel Karameli İle Damaklarda Lezzetli Bir Tat Bırakıyor. Oldukça Enerji Verici Bir Özelliğe De Sahip Olan Ürünü; Öğün Aralarında, Açlığınızı Yatıştırmada Ya Da Sportif Faaliyetler Esnasında Da Tüketebilirsiniz.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Doğrudan Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız. Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-26-K-000057

Alerjen Bileşenler :
ESER MİKTARDA FINDIK VE SOYA ÜRÜNÜ İÇEREBİLİR.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 532/2217

Yağ (g) : 33

Doymuş Yağ (g) : 13

Karbonhidrat (g) : 45

Şekerler (g) : 40

Protein (g) : 12

Tuz (g) : 0.3

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Yer Fıstığı, Şeker, Tam Yağlı Süt Tozu, Invert Şeker Şurubu, Kakao Yağı, Maltodekstrin, Bitkisel Yağ (Tam Hidrojenize Palm, Palm), Kakao Kitlesi, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Nem Verici (Sorbitol), Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, Poligliserol Polirisinolat), Yumurta Akı Tozu, Inülin, Buğday Unu (Gluten İçerir), Tuz, Tereyağı (Süt Ürünü), Aroma Vericiler, Asitliği Düzenleyici (Sodyum Hidrojen Karbonat). Sütlü Çikolatadaki Süt Kuru Maddesi En Az %30, Kakao Kuru Maddesi En Az %28' Dir.