11203

Dr. Oetker Pasta Kreması Vanilya 136G

Detaylı Ürün Bilgisi :
Visne ve çilek gibi kirmizi, portakal ve seftali gibi sari renkli meyveler, findik ve soyulmus iç badem ile enfes bir uyumu vardir.Pratik hazirlama tarifi ile 3 dakikada hazir olur.50 g yumusak margarin veya tereyag ve 300 ml (1,5 su bardagi) sogutulmus süt ile çirpilarak hazirlanir. Bir paket hazirlanmis ürün 26 cm çapindaki pismis bir pandispanyanin ara katmani, üstü ve yanlari için yeterlidir.Daha hafif bir krema için yag kullanilmadan sadece süt ile de hazirlanabilir.Her pakette bir tarif yer almaktadir.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-K-000884

Alerjen Bileşenler :
Süt ürünü içerir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 235/980

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 8.9

Yağ (g) : 14

Karbonhidrat (g) : 24

Şekerler (g) : 17

Protein (g) : 2.6

Tuz (g) : 0.17

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Şeker, glikoz şurubu, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin asetik asit esterleri ), bitkisel yağ (palm), modifiye patates nişastası, süt proteini ,kıvam arttırıcı (sodyum aljinat), vanilin (% 0,1), renklendirici (beta karoten).