249005

Cumhuriyet Fermente Kangal Sucuk 1KG

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Buzdolabında 0°C/+4°C'de muhafaza ediniz.Güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Afyon Et Entegre Gida Tarim Hayvancilik Sanayi Ve Tic. A.S./ Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde 6. Sokak No:2 Afyonkarahisar

İşletme Kayıt Numarası :
TR-03-0070

Alerjen Bileşenler :
Eser miktarda Gluten içerir.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Büyükbas hayvan karkas etlerinin ve yaglarinin kiyilarak lezzet vericiler ile karistirildiktan sonra dogal kiliflara doldurularak belirli kosullarda fermentasyon ve kurutma islemleri uygulanarak kesit yüzeyi mozaik görünümünde olan isil islem uygulanmamis fermente et ürününüdür. Hijyenik bir ortamda üretimi gerçeklestirilen sucuklari; sabah kahvaltisi da dahil olmak üzere gün boyu tüm ögünlerde tüketebilirsiniz. Sucuk ile izgara, omlet ve kurufasulye yaparak lezzetli tatlar hazirlayarak afiyetle yiyebilirsiniz.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 389/1626

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 20

Yağ (g) : 40

Karbonhidrat (g) : 1.5

Şekerler (g) : 0.2

Protein (g) : 16

Tuz (g) : 1.5

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Dana eti, Dana yağı, sığır yağı, baharat karışımı ( kimyon, kırmızı toz biber, karabiber ) tuz, sarımsak, dekstroz, sodyum polifosfat, sodyum nitrit.