264912

Balparmak Özel Seçim Çıt Bal Çiçek Özü 600G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Buzdolabında tutmayıp, oda sıcaklığında 25°C’yi aşmayacak şekilde saklayınız. Ürünü yüksek sıcaklık ve parlak ışıktan koruyunuz. Doğal olduğundan kristalleşebilir. Kristalleşme halinde 45°C’lik su dolu kap içerisinde 30 dakika bekletin. Bir yaşından küçük çocuklara bal yedirilmemelidir.

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Altiparmak Gida San. Ve Tic A.S./ Çavusbasi Cad. No: 70 Çekmeköy 34782 Istanbul

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-002843

Detaylı Ürün Bilgisi :
Balin aromasi, elde edildigi çiçek kaynagindan söz konusu çiçeklerin bulundugu rakima kadar pek çok detaya göre farklilik gösterebiliyor. Bal konusundaki uzmanligi 41 yillik deneyiminden ileri gelen Balparmak ise tüm bu farkliliklari göz önünde bulundurarak, siz tüketicilerine çesit çesit bal alternatifleri sunuyor. Balparmak’in söz konusu özel lezzetlerinden biri de Yüksek Yayla Çiçek Bali oluyor. Bu ürünün içerigi, Yüksekova ve Semdinli’nin yüksek yaylalarinda üretilen ballarin özel seçkisinden olusuyor.

Alerjen Bileşenler :
Alerjen içerik bulunmamaktadir.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE