280340

Balparmak Apitera Zen 7li 7G

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Buzdolabında tutmayıp, oda sıcaklığında 25°C’yi aşmayacak şekilde saklayınız. Ürünü yüksek sıcaklık ve parlak ışıktan koruyunuz. Doğal olduğundan kristalleşebilir. Kristalleşme halinde 45°C’lik su dolu kap içerisinde 30 dakika bekletin. Bir yaşından küçük çocuklara bal yedirilmemelidir.

Detaylı Ürün Bilgisi :
Balparmak Apitera Zen, içeriginde yer alan degerli besin maddeleri ile vücuttaki sistemlerin normal bir isleyis için ihtiyaç duydugu besin ögelerini karsilamaya yardimci oluyor. Çesitli vitaminler, proteinler ve mineraller barindiran bitkisel gidalari degerli ari ürünleri ile bir araya getiren formül, siz ve aileniz için güçlü oldugu kadar lezzetli bir takviye edici gida alternatifi sunuyor. Üstelik tek kullanimlik saseler halinde paketlenen Apitera Zen; pratik, hijyenik ve güvenilir bir tüketim imkâni sagliyor.

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji (kj/kcal) : 529/2204

Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Doymuş Yağ (g) : 31

Karbonhidrat (g) : 16

Şekerler (g) : 45

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Süzme çiçek balı