352746

Balparmak Apitera Up 7li 7G

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Altiparmak Gida San. Ve Tic A.S./ Çavusbasi Cad. No: 70 Çekmeköy 34782 Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Güne zinde bir baslangiç yapmak için vücudunuzun ihtiyaç duydugu enerjiyi en lezzetli haliyle saglamak istiyorsaniz, Apitera Up ile hemen tanismalisiniz! Sayisiz faydaya sahip bitkisel gidalar ve degerli ari ürünleri, Balparmak Apitera Up’in içeriginde bir araya geliyor. Uygun dozlarda ve tek kullanimlik ambalajlarda sunulan Apitera Up, pratik kullanim imkâni sunmakla birlikte; akillarda hijyene ve doz asimina dair soru isareti de birakmiyor.

Alerjen Bileşenler :
-

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Buzdolabında tutmayıp, oda sıcaklığında 25°C’yi aşmayacak şekilde saklayınız. Ürünü yüksek sıcaklık ve parlak ışıktan koruyunuz. Doğal olduğundan kristalleşebilir. Kristalleşme halinde 45°C’lik su dolu kap içerisinde 30 dakika bekletin. Bir yaşından küçük çocuklara bal yedirilmemelidir.

İşletme Kayıt Numarası :
TR-34-K-002843

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
TÜRKIYE
Enerji ve Besin Öğeleri : 100G İÇİN

Enerji (kj/kcal) : 290/68

Yağ (g) : 0

Doymuş Yağ (g) : 0

Karbonhidrat (g) : 16,8

Şekerler (g) : 12,8

Protein (g) : 0,1

Tuz (g) : 0

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Ürün İçeriği(21 gr için): Bal(19.5 g), Muz Püresi, Kırmızı Ginseng(Panax Ginseng) Kök Ekstresi (210 mg), Guarana (Paulinia cupana)Tohumu Ekstresi (147 mg), Zencefil(126 mg), Propolis ekstresi (105 mg).