343242

Alpro Badem Sütü Şekersiz 1L

Gıda/Gıdadışı İşletmecisinin Bilgisi :
Danone Tikvesli Gida Ve Içecek San. Ve Tic. A.S./ Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. Defne Sok. No:3 Büyükhanli Plaza B-Blok Kat:13 Atasehir Istanbul

Detaylı Ürün Bilgisi :
Alpro Badem Sütü, geleneksel süte alternatif bir üründür. Tatli, yumusak ve kremsi bir tadi vardir. Yapay tatlandirici ve renklendirici içermez. Akdeniz bademlerinin dogal tadini tasiyan, lezzetli Alpro Badem içecegi ile günlük olarak almaniz gereken besin degerlerinin hepsini tek bir ögünde karsilamanizi saglar.Bademlerin tadini iyice alabilmeniz için öncelikle kavrulur, daha sonra kremamsi bir yapi alana kadar bademler ezilir ve dogal kaynak suyu ile karistirilir. 

Alerjen Bileşenler :
Badem Içerir.

Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları :
Ambalaj Açılmamak Kaydıyla Son Tüketim Tarihine Kadar Oda Sıcaklığında Saklanabilir.Ambalaj Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalıdır.

İşletme Kayıt Numarası :
İTHAL ÜRÜN

Belirtilen ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen bilgilerdir. Ürün etiket bilgilerinde yer alan bilgilerin doğru olmaması halinde sorumluluk tedarikçi firmaya aittir.
BELÇIKA
Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR

Enerji (kj/kcal) : 13/53

Yağ (g) : 1.1

Doymuş Yağ (g) : 0.1

Karbonhidrat (g) : 0

Şekerler (g) : 0

Protein (g) : 0.4

Tuz (g) : 0.14

İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) :
Su , Badem ,Trikalsiyum Fosfat , Deniz Tuzu ,Stabilizörler ,Emülgatör ,Vitaminler (B2,B12,E,D)